Wie zijn wij

Gerrits Transport vindt zijn oorsprong voor de oorlog, toen er met paard en kar veevoer en kunstmest rond werd gebracht.

Inmiddels is het bedrijf dat gevestigd is in Winssen, uitgegroeid naar een internationaal transportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in drie takken van transport: distributie binnen de Benelux en Duitsland, bulktransport en de distributie van dakmaterialen. 

 

 

 

Lees meer

          Transport

Het uitvoeren van transporten volgens afspraak als stabiele en betrouwbare parther voor onze opdachtgevers staat bij Gerrits Transport voorop. Dit wordt onder andere gewaarborgd door ons goed opgeleide en gemotiveerde personeel.

Ons diverse wagenpark maakt het mogelijk om in te spelen op de verschillende wensen van onze klanten.

 

 

 

Lees meer

 

           Warehouse

Voor een veilige opslag en overslag van goederen beschikken wij over een eigen warehouse met een totale opslagcapaciteit van 1.200 vierkante meter (m²).

In het warehouse hebben wij de beschikking over twee docks waardoor een efficiënte overslag van goederen is gewaarborgd door middel van het cross-docking principe. Tevens beschikken wij over meerdere pallettrucks voor een veilige en efficiënte overslag van goederen. 

 

 

Lees meer