Gerrits Transport

Choose your language

Transport

Het uitvoeren van transporten volgens afspraak als stabiele en betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers staat bij Gerrits Transport voorop. Dit wordt onder andere gewaarborgd door ons goed opgeleide en gemotiveerde personeel. Ons diverse wagenpark maakt het mogelijk om in te spelen op de verschillende wensen van onze klanten. Als internationaal transportbedrijf zijn wij gespecialiseerd in drie takken van transport:

Distributie binnen de Benelux en Duitsland

Voor de distributie binnen de Benelux en Duitsland worden drie-assige tautliners met bestuurbare achteras gebruikt, waarvan een deel is voorzien van een laadklep. Met onze tautliners en kasten trailers verzorgen wij voor onze klanten in de verpakkingen industrie de distributie van verpakkingsmiddelen voor de foodproductie, verpakkingsmateriaal voor de planten en bloementeelt, sauzen voor de levensmiddelenindustrie alsmede dranken voor grootwinkelbedrijven in Duitsland.

Tevens beschikt Gerrits Transport over een zestal kastentrailers voor diefstal gevoelige lading. Voor eventuele kleine spoedzendingen wordt gebruik gemaakt van een Caddy.

Onze ladingen bestaan uit complete vrachten, zowel als deelpartijen binnen de Benelux en Duitsland. Wij leveren binnen 24 uur in de Benelux, het Ruhrgebied en Noord Duitsland.

Distributie van dakmaterialen

Voor een groothandel in dakbedekkingsmaterialen verzorgen wij met onze tautliners de aanvoer van dakrollen van de producent naar het distributie centrum in Wijchen. Vanaf Wijchen verzorgen wij met een zestal twee-assige city opleggers de distributie naar de diverse afnemers binnen Nederland en België. Onze auto’s zijn hiervoor uitgerust met laadklep en elektrische pompwagen, zodat de goederen desgewenst op de juiste plek afgezet kunnen worden. Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid, wat betreft productkennis, zodat er geen fouten optreden met betrekking tot de aflevering van de goederen.

Bulktransport

Gerrits Transport heeft zich in het verleden gespecialiseerd in het vervoer van veevoeders. Wij zijn dan ook al jarenlang een van de huisvervoerders van "de Heus Voeders”. Hiervoor hebben wij diverse bulkwagens ter beschikking, namelijk auto’s met een laadvermogen van 32 ton, onderverdeeld in 11 compartimenten. Deze auto’s worden constant ingezet voor “De Heus” en zijn ook in de huiskleur van onze opdrachtgever gespoten.

 Speciaal voor het transport van veevoeders zijn wij gecertificeerd volgens de GMP+ norm. Klik op het Dekra GMP+ logo om het certificaat weer te geven.