Gerrits Transport

Choose your language

Nieuws

 

» Juli 2016  Bedrijfsreportage Gerrits Transport in magazine 'IN2 Maas & Waal'

In de nieuwste editie van IN2 Maas & Waal staat een mooie bedrijfsreportage over de bedrijfsuitbreiding van onze nieuwe loods.
Klik hier voor de digitale editie van IN2 Maas & Waal. De bedrijfsreportage is te vinden op pagina 41.

 

» Mei 2016  Bedrijfsbezoek college van burgemeester en wethouders

Afgelopen week is het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen bij Gerrits Transport op bezoek geweest om de afgeronde nieuwbouw van ons nieuwe warehouse te bezichtigen. Een tweet van de burgemeester hierover werd opgepikt door de krant. Bekijk hier het krantenartikel.

 

» April 2016  Bouw van nieuw warehouse afgerond

Inmiddels is na een proces van enkele maanden de bouw van ons nieuwe warehouse afgerond. Het nieuwe warehouse beschikt over een totale opslagcapaciteit van 1200 vierkante meter en garandeerd een veilige en efficiënte opslag en overslag van goederen door middel van cross-docking. In de onderstaande foto's treft u een aantal foto's als sfeerimpressie van het bouwproces.

          Warehouse Gerrits Transport


»
 September 2015  Gerrits Transport te zien in openingsfilm 'Ondernemer van het jaar 2015'


»
 
April 2013  Winnaars verkiezing 'Ondernemer van het jaar'  

Gert en Piet Gerrits, beide ondernemers en eigenaars van Gerrits Transport in Winssen, hebben de Beuningse titel 'Ondernemer van het Jaar 2012' gekregen.

De prijs werd woensdagavond uitgereikt in Slot Doddendael in Ewijk. De verkiezing werd voor de zesde keer gehouden om het economisch belang van dergelijke bedrijven te belonen. Rob de Klein en Frans van Kessel grepen als genomineerden net naast de hoofdprijs.

Vorig jaar heeft Jan Willems van grond-, weg- en waterbouwbedrijf Willems Winssen de prijs gekregen van de gemeente Beuningen. Een jury heeft de bedrijven bezocht en beoordeeld. Dit jaar waren er 25 inzendingen.

 


»
 September 2011  Artikel over Gerrits Transport in Nijmegen Business Magazine

Klik hier om het artikel in Nijmegen Business Magazine te lezen.

» September 2011  Gerrits Transport neemt Graydon Aqard in ontvangst 

H.M. Gerrits Transportbedrijf heeft een award in ontvangst genomen van Graydon. Deze award erkent Gerrits Transport als een financieel gezond bedrijf waarmee relaties verantwoord zaken kunnen doen.