Gerrits Transport

Choose your language

Wie zijn wij

 

Gerrits transport vindt zijn oorsprong voor de oorlog, toen er met paard en kar veevoer en kunstmest rond werd gebracht. Eind jaren zestig werd de eerste bulkauto aangeschaft en werden naast eigen klanten, ook klanten van de veevoederfabriek beleverd. Inmiddels is het bedrijf dat gevestigd is in Winssen, uitgegroeid naar een wagenpark van 23 trekkende eenheden en 35 opleggers. Als internationaal transportbedrijf zijn wij gespecialiseerd in drie takken van transport: distributie binnen de Benelux en Duitsland, bulktransport en de distributie van dakmaterialen.

Onze missie

Het uitvoeren van transporten volgens afspraak als stabiele en betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers, het milieu betrekken in onze bedrijfsvoering en het bieden van een inspirerende en uitdagende werkomgeving voor onze werknemers.

Onze visie

Onze activiteiten uitvoeren tegen een continue servicegraad en het voortdurend waarborgen en verbeteren van onze plaats in de supply chain van onze klanten wanneer nodig met een beheersbare en controleerbare groei.


Historie 

Voor het ontstaan van Gerrits als transportbedrijf moeten we terug tot voor de oorlog, toen er door onze voorouders met paard en kar veevoer en kunstmest rond gebracht werd naar de plaatselijke boeren. Het veevoer werd toen nog zelf gemalen in de eigen molen. Na de oorlog werd de eerste vrachtauto aangeschaft, die de vervanger van het paard met de wagen werd. Na een aantal jaren werd het voer niet meer in de eigen molen gemalen, maar afgenomen van de veevoeder fabriek.

Gaandeweg werd het transportbedrijf uitgebreid, door niet alleen veevoeder te vervoeren voor de eigen klanten, maar ook voor klanten van de veevoeder fabriek. Gerrits was ook een van de eerste vervoerders die gebruik gingen maken van bulkauto's, waardoor het sjouwen van zware zakken verdween. Dit is nog steeds een van onze specialiteiten.

Gerrits is door de jaren heen een echt familiebedrijf gebleven, wat blijkt uit het feit dat er nog steeds verschillende familieleden werkzaam zijn, enkele zelfs met een dienstverband van bijna 40 jaar.